AKADEMİK PROGRAM BAŞVURU İŞLEMLERİ

2023-2023 Eğitim ve Öğretim Yılında Okulumuz Anadolu Teknik Programında öğrenim gören öğrencilerimiz için Akedemik Program uygulanacak olması nedeni ile öğrencilerimizin hangi programda eğitim almak istediiklerini seçmeleri gerekmektedir. Eğitim almak istedikleri programla ile ilgili okul idaresine dilekçe ile başvuru yapılacak olup ayrıntılı bilgi için Şube Müdür Yardımcısı ile iletilişime geçilebilir.

Anadolu Meslek Programı 12. sınıf öğrencilerinden 9.,10. ve 11. sınıf Ortak Derslerin ortalaması 70 ve üzeri olan öğrenciler Anadolu Teknik Programına geçerek Akademik Program kapsamına dahil olabilmektedir. Bu öğrencilermiiz stajlarını yaz döneminde tamamlayacaktır. Anadolu Teknik Programa geçmek isteyen öğrencilerimiz okula dilekçe ile başvuru yapacak olup ayrıntılı bilgi için Şube Müdür Yardımcısı ile iletilişime geçilebilir.

Akademik Programlar :

03-08-2023