Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Orhanlar Mah. Atatürk Bul. A Blok İdari Bina No 50 A Ereğli / ZONGULDAK
Vizyon
Ülkemizi Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda dünya standartlarına ulaştıran, hızla gelişen teknolojinin ihtiyacı olan nitelikli teknik elemanı yetiştiren ve eğitim-öğretim etkinliğini en iyi şekilde uygulamayı hedef alan projeler üretecek eğitim kalitemizi yükseltmektir.
Misyon
Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda ilgili bölümlere teknik öğretmen yetiştirmek ve mesleki beceri kazandırmanın yanı sıra bilgili, becerili, çağdaş, yenilikçi ve yaratıcı, saygılı, toplumun temel değerlerine bağlı, ahlaklı ve teknolojik gelişmelere ayak uydurabilen nitelikli öğrenciler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tüm Gün Eğitim
KALORİFER(DOĞAL GAZLI)
Lojman
3 - Zemin+2 kat
Çarşı merkezine Yürüyerek 15 dk.Araç ile 5 dk
İlçe Merkezine 1 KM İl Merkezine 50 KM
Kontenjan Bilgileri
Anadolu Teknik Programı Elektrik Elektrik Alanı 30 Anadolu Teknik Programı Metalurji(Döküm-İzabe)Alanı 30 Anadolu Meslek Programı 306
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Anadolu Teknik Programı Elektrik Elektrik Alanı 287 Anadolu Teknik Programı Metalurji(Döküm-İzabe)Alanı 274
Proje Çalışmaları
Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası İle 2019 Yılından itibaren Proje Okulu olarak Eğitim öğretim vermektedir.